Rijlessen

Deze autorijschool werkt volgens de methodiek Rijopleiding In Stappen (RIS). Dit is een moderne methode van lesgeven met een hoger slagingspercentage dan de "ouderwetse" rijopleiding.


De voordelen op rij:

  • Gratis proefles
  • Methodiek Rijopleiding In Stappen (RIS)
  • Hoog slagingspercentage
  • De nieuwste generatie systemen
  • Altijd dezelfde instructeur en auto
  • Betaling in termijnen mogelijkRIS maakt gebruikt van vier modules die onderverdeeld zijn in kleinere scripts: voertuigbeheersing, spiegelen, speciale verrichtingen en complexe situaties. Pas zodra je een script goed beheerst ga je een script verder: het is immers zinloos om over "spiegelen" te beginnen als je het voertuig nog niet onder controle hebt, en iemand die nog niet zelfstandig kan spiegelen moet je niet opzadelen met complexe kruispunten.


Na afronding van de eerste module wordt je vaardigheid en kennis getoetst. Na afronding van de tweede module toetsen we of je simpele verkeerssituaties op kunt lossen en voer je enkele bijzondere verrichtingen uit, zoals zelfstandig een parkeerplek zoeken of het voertuig keren op een overzichtelijke plaats. De derde module wordt afgesloten bij het CBR. Daar doe je de Tussentijdsetoets (TTT), wat betekent dat je een proefexamen met een examinator rijdt. Module vier wordt afgesloten met het praktijkexamen, die je nu waarschijnlijk net als je vele voorgangers in één keer haalt!


Weten wat leerlingen van Rijschool Mullens van hun rijlessen vonden? Klik hier

De auto van Autorijschool Mullens Nieuwegein
De rijlessen worden gegeven in een Peugeot 208 Allure 1,6 e-HDi. Deze auto staat bekend om haar soepele bediening, is rookvrij en voorzien van parkeersensoren. De airconditioning zorgt ervoor dat het ook zomers comfortabel lessen is!